sisustus SULLE rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisterin nimi – sisustus SULLE tilausrekisteri.

Rekisterin pitäjä
Sari Holmström
sari@sisustus-sulle.com
045 114 4279

Sisustus Sulle tilausrekisteriin tallennetaan asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä tilatun korun- ja / tai käsityötuotteen koodi- ja hintatiedot, remontti-, sisustustyön tiedot sekä käytettyjen materiaalien määrä ja hintatiedot. Nämä tiedot tallentuvat rekisteriin tilauksen yhteydessä, henkilökohtaisesta kontaktoinnista, kuten asiakas- ja myyntitilaisuuksista ja tapahtumista asiakkaan suostumuksella. Kerättyjä tietoja käytetään vain asiakkaan tekemän tilauksen toimittamiseen ja toteuttamiseen. Sisustus Sulle ei luovuta tietoja missään vaiheessa ulkopuolisille.

Sisustus Sulle tilausrekisteriä suojataan asianmukaisesti käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

sisustus SULLE – valokuvat ja videot

Sisustus Sulle kerää valokuvia ja videoita tapahtumissa, sekä remontti- ja sisustus kohteissa. Sisustus Sulle:lla on täysi oikeus kuvaaminsa valokuviin ja videoihin (“kuvamateriaaliin”), kuvamateriaalia voidaan käyttää markkinoinnissa eri medioissa, kuten Sisustus Sulle sosiaalisen median eri kanavissa ja kotisivuilla.

sisustus SULLE – toimitusehdot

Tutustu huolella Sisustus Sulle toimitusehtoihin ennen tilausta. Tekemällä tilauksen, hyväksyt Sisustus Sulle toimitusehdot.

Sisustus Sulle toimittaa koru- ja käsityö tuotteitaan Suomeen. Sisustus Sulle ei kuulu ALV rekisteriin.

Valmiit koru- ja käsityötuotteet postitetaan seuraavana arkipäivänä, kun maksu näkyy maksettuna (lukuunottamatta tilaustuotteita, joissa erillinen sovittu toimitusaika). Postikulujen hinta lisätään tilaukseen, ja postikulujen hinta määräytyy tuotteen painon mukaisesti Postin sillä hetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisesti (www.posti.fi). Toimitamme tuotteet kirjeellä, tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Jos tilaus on suuri, toimitetaan paketti lähimpään postipaikkaan. Alaikäisellä tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.

Sisustus Sulle ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Sisustus Sulle remontti- ja sisustuskohteet sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä tapauskohtaisesti sopimuksin. Molemmille osapuolille Sisustus Sulle ja asiakas tulee omat kappaleet sopimuksista

Sisustus Sulle pidättää oikeuden muuttaa toimistusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.  

sisustus SULLE koru- ja käsityötuotteiden palautusehdot – tuotteen palautus

Kaikilla Sisustus Sulle koru- ja käsityötuotteilla on kuluttujasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus (lukuunottamatta tilaustöitä).

Sinun ei tarvitse antaa syytä palautukselle. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, otathan yhteyttä aina ennen palautusta sähköpostilla sari@sisustus-sulle.com.

Tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Sisustus Sulle korvaa asiakkaalle tuotteen palautuskulut.

Jos toimituksessa on virhe tai tuote on viallinen, ota viipymättä yhteyttä sähköpostilla.

Tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeuden lisäksi erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän kokoinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta ja tilata uuden haluamasi tuotteen.

Sisustus Sulle ei lunasta asiakkaan lähettämää postiennakkolähetystä, tästä aiheutuvat kulut jäävät aina asiakkaan maksettavaksi.

Sovithan palautuksesta aina ennakkoon ottamalla yhteyttä sähköpostitse sari@sisustus-sulle.com, ennen palautuksen tekemistä.